XIV. kerületben a Szőnyi utcában, eladó egy társasházi, 45nm-s, 2szobás lakás, garázzsal. XIV.ker. (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

XIV. kerületben a Szőnyi utcában, eladó egy társasházi, 45nm-s, 2szobás lakás, garázzsal. XIV.ker. (10/25/11 08:34:24 UTC)

A XIV. kerület, Szőnyi utcai, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 2 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Az ingatlan, befektetés céljából is rendkívül fontos szerepet tölt be, hiszen a helyi adottságainak köszönhetően, a jelenlegi eladási áránál jóval magasabb értéket fog képviselni a közeljövőben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 16.000.000.-ft., eladási áron. Gyors és szakszerű ügyintézés, hívjon a 0620-583-6723 telefon számon, e-mail; A XIV. kerület, Szőnyi utcai, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 2 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Az ingatlan, befektetés céljából is rendkívül fontos szerepet tölt be, hiszen a helyi adottságainak köszönhetően, a jelenlegi eladási áránál jóval magasabb értéket fog képviselni a közeljövőben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 16.000.000.-ft., eladási áron. Gyors és szakszerű ügyintézés, hívjon a 0620-583-6723 telefon számon, e-mail; ingatlanok.m@gmail.com