10 items including VIII. Német utcai emeletil, utcai nézetű lakás VIII. kerület (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

VIII. Német utcai emeletil, utcai nézetű lakás VIII. kerület (11/09/11 13:40:20 UTC)

VIII. kerület nyugodt részén a Német utcában egy csendes 3 emeletes belülről felújított társasházban eladó 86 nm-es; 2 + 1 fél szobás; étkezős; 2005-ben műszakilag felújított; utcai; napfényes; keleti fekvésű; 1. emeleti; tágas lakás 15,9 millió Ft-ért. A közös költség 14.000,- Ft

Gázfűtéses, Felújított, 2 szobás XIII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Gázfűtéses, napfényes, felújított 2 SZOBÁS lakás eladó a XIII. kerület szívében! A Béke térhez közel, tégla építésű házban található ez a lakás, melynek minden helyisége ablakos, nagy konyhás, igényesen felújított (nyílászárók, beltéri ajtók, beépített gépesített konyhabútor..stb). 2. emeleti, keleti tájolású, a szobák utcára néznek. Ebben az állapotban, ezen a környéken, ez NAGYON JÓ ÁR! Ha érdekli, megnézné élőben is, hívjon! 06309904347

Kihagyhatatlan Ajánlat, gyönyörű lakás, Kedvező Árban XVII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Helikopter lakóparkban, 2008-ban épült, 42 nm-es, első emeleti, 1,5 szobás, újszerű állapotban lévő, ALACSONY REZSIJŰ lakás. Csendes, nyugodt, fiatalos környezet. Nappali-konyha, Fürdő (kádas)+wc, hálószoba. Vízórás, cirkófűtéses. Kocsi tárolása az udvaron. Jó közlekedés, 168E busz közvetlen az Örsre visz. RENDKÍVÜL KEDVEZŐ irányára: 12,7 MFt.

Helikopter Lakóparkban saját kertes, nappali + 2 hálószobás, nagy teraszos lakás eladó! XVII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Helikopter Lakóparkban, 6 lakásos társasházban szélső földszinti, saját kertes, nappali + 2 hálószobás, nagy teraszos, cirkófűtéses lakás zárt autóbeállóval eladó! Amerikai konyhás nappalival rendelkezik, mely DNy-i tájolásának köszönhetően napos, világos. Konyhája is ablakos, az ott található csúcsminőségű konyhabútor és a gépek (beépített sütő, mikró, látvány-főzőlap, nagy teljesítményű elszívó, hűtő, rejtett világítás) is megvásárolhatóak. Két hálószobája külön bejáratú. Fürdőszobájában modern, beépített bútort találunk dupla mosdóval. Ablakai redőnyözöttek és szúnyoghálóval is ellátottak. A lakás riasztóval is rendelkezik. Nagyméretű terasza nappaliból megközelíthető. Saját telken belüli zárt autóbeállóval rendelkezik. A környék csendes, kertvárosi, az ember szinte üdülőben érzi magát. A légkondicionáló, a konyhabútorzat a gépesítéssel 1MFt-ért megvásárolható. Akár a jelenlegi bérlőkkel együtt is megvásárolható.

Eladó 1,5 szobás, konvektoros, nyugati fekvésű téglalakás Zuglóban a Vezér úton XIV. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

14. kerületben, Zuglóban, a Vezér úton, néhány perc sétára az Örs vezér tértől, eladó egy 35nm-es, 1+1 szobás, közepes állapotú, 5. emeleti (lift nincs!!!), KONVEKTOROS fűtésű, Ny-i fekvésű téglalakás. A lakás jelenleg egy nagy és egy pici szobából, egy konyhából, egy zuhanyzós fürdőből, egy wc-ből és egy előszobából áll. Egy 3nm-es saját pince is tartozik hozzá. Irányár: 7,3 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál: www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek – személyre szabottan - a legjobbat!

Újszerű lakás a XIII. kerületben XIII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Ideális fekvésű amerikai konyhás, nappali és egy hálós gyönyörű lakásunk. Angyalföld rehabilitációs részén található, csendes nyugodt zöld övezeti környezetben. Közlekedése remek, a közelben mindent megtalálunk - iskola, óvoda, egyetem, üzletek egy karnyújtásnyira. Fiataloknak, házaspároknak, kisebb családoknak tökéletes otthon, belső kertre néző terasszal, ahol nyugodtan kortyolgathatjuk reggeli kávénkat. Zárt felszíni parkoló tartozik a lakáshoz, 1 MFt, megvásárlása kötelező.

Igényesen felújított téglalakás kedvező irányárban XVII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Madárdombon, csendes, gyönyörű környezetben, 65 nm-es, téglaépítésű öröklakás. 8 nm-es fedett terasz. Igényesen felújított, légkondicionált. Világos, jó elosztású, tágas terek jellemzik. Buszmegálló 1 percre, rendkívül jó közlekedés, bevásárló központ, orvosi rendelő, iskola, óvoda, minden a közelben. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, gyorsan költözhető. Irányára: 12,9 M Ft.

Újlipótváros, Gázfűtéses XIII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Újlipótvárosban, a Westend, Körút, Nyugati pályaudvar közelében másfél szobás 53nm-es lakás 186 EZER Ft-os NM ARON eladó! A lakás jó állapotú, GÁZFŰTÉSES, de cserépkályha is van, 2.emeleti, vízórás. Ezen az áron, ilyen adottságú lakást csak az ELKELT kategóriában talál! Hívjon ha élőben is megnézné. 06/30/990 4347

Zuglóban Egyedi Hőóramérős, Alacsony Fenntartású garzon öröklakás. XVII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

Zuglóban, Gvadányi utcában négyemeletes ház 3. emeletén 28 m2 jó állapotú, vízórás, EGYEDI HŐÓRAMÉRŐS, ALACSONY FENNTARTÁSÚ garzon öröklakás. Járólapos helyiségek. Előszobából nyíló helyiségek, konyha, fürdő wc, laminált parkettás szoba. Kellemes lakóközösség. Nagyobbra Ond vezér ltp. 2+1+erk. öröklakás cseréje érdekes lehet. Irányár: 7.5 Millió Ft. Az ingatlan referense: Sáfár Anikó TEL: 0630-978 1144

Eladó csendes, világos, konvektoros, alacsony rezsijű, nagy belmagasságú téglalakás a Baross téren VIII. kerület (11/09/11 13:21:21 UTC)

A 8. kerület szélén, a Baross téren, a Keleti pályaudvarnál, eladó egy 1 szobás, 29nm-es (+ 6nm galéria) jó állapotú, KONVEKTOROS fűtésű, földszinti, VILÁGOS, belső udvari, CSENDES, nagyon ALACSONY REZSIJŰ, nagy belmagasságú (385cm) lakás 3 emeletes téglaházban. A lakásban jelenleg egy 18nm-es szoba (a 6nm-es galériával), egy konyha, és egy fürdőszoba helyiségből áll (tetején egy hatalmas tárolóval), és tartozik hozzá egy SAJÁT PICI UDVAR-ként használható 9nm-es körbezárt terület. A vizes helyiségek járólapozottak, a szoba lamináltpadlós. Irányár: 5,99 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál: www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0, 7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0, 7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek – személyre szabottan - a legjobbat!