4 items including II. kerület, Duna part, polgári lakás, alkalmi ár! II. (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

II. kerület, Duna part, polgári lakás, alkalmi ár! II. (11/10/11 06:37:53 UTC)

II. kerületben a Duna parton ajánlom figyelmükbe ezt az exkluzív, rendkívül jó elosztású, teljesen felújított, napfényes, 106nm-es nagypolgári lakást. Tágas terek, világos szobák, kellemes belmagasság adja meg a lakás hangulatát. Nagy nappali, külön nyíló 3 szoba, akár egy nagyobb családnak is maximális kényelmet nyújt. Minden szobához külön fürdőszoba van, ebből kettő zuhanyzós. A harmadik elegáns, nagyméretű, kádas fürdőszoba. A konyha beépített bútorral felszerelt, teljesen gépesített, étkező rész kialakítható a jó méretekből adódóan. Az előszobából nyílik egy külön vendég wc, praktikus mosókonyha és gardrób szoba is van. A fűtés egyedi, cirkó. A lakás mind műszakilag, mind esztétikailag fel lett újítva. A külső nyílászárók mind ki lettek cserélve, a belsők pedig igényesen fel lettek újítva. Riasztó van. A ház jó állapotú, rendezett, videó kaputelefonos, liftes. Otthonnak és befektetésnek is kiváló. Batthyány tér, Margit sziget, Mammut a közelben. Infrastruktúra kiváló. Hév, Metro, 4-6-os villamos, 86-os busz néhány percre.

Igényesen felújított lakás, csak költözni kell! XIII. (11/10/11 06:37:53 UTC)

XIII. kerület Újlipótvárosban, metró közelben eladó egy igényesen felújított, parkra néző, világos, emeleti, 37 nm-es, garzonlakás. Ajánlom mindazoknak akik azonnal akarnak költözni és nem akarnak a felújítással foglalkozni. A lakás mind műszakilag, mind esztétikailag fel lett újítva. Az új műanyag ablakok, szúnyoghálóval és redőnnyel is fel vannak szerelve. Komplett vezeték csere, új radiátorok teszik teljessé a képet. A meleg vizet a fürdőbe és a konyhába új gázfűtéses kazán biztosítja. A szoba szögletes elrendezésű, jó méretű, parkettás, nagy ablakos. A konyha külön van, ablakos, a konyhabútor is teljesen új. Az előszobából nyílik egy kis kamra és egy praktikus gardróbszekrény. A fürdő tágas, zuhanykabinos, de mivel körbe lett csempézve akár kád is könnyedén beépíthető. Igény eseten könnyedén 1,5 szobássá is alakítható, amerikai konyhás nappali és külön hálóssá. A fűtés egyedileg mért távfűtés, rezsi alacsony. A lakáshoz tartozik egy zárható 5nm-es tároló. A lakás tehermentes. A ház rendezett, liftes, tégla társasház. Metró, számos troli járat, Lehel piac néhány percre. Megegyezés esetén a lakásban található bútorok egy része is maradhat.

V. Bajcsy-Zs.úti térre Panorámás 2 külön szobás Saroklakás V. (11/10/11 06:37:53 UTC)

V.Arany J.u-i metrónál Banknegyedben a térre PANORÁMÁS 70 nm-es 2 külön bejáratú szobás ablakos étkező konyhás (ez is utcára néz) kamrás előszobás külön WC kádas fürdőszobás egyedi fűtésű AZONNAL KÖLTÖZHETŐ kedvező fenntartású SAROKLAKÁS (iroda) hosszú távra kiadó liftes téglaépületben.Bérleti díj:70000 Ft (számlával)+rezsi+2 hó kaució.Telefon:06-20-9952-089 vagy 06-1-374-0180(Eladási Irányár:21 M )

V. kerületi polgári lakás, csak nálunk! V. (11/10/11 06:37:53 UTC)

V. kerület központi részén, Szép utcában kínálunk eladásra egy 112nm-es, világos, jó elrendezésű, lakásnak és irodának egyaránt alkalmas, körbe ablakos lakást. A lakás jelenleg 2,5 szoba hallos, de egészen más elrendezés is kialakítható, csak az új tulajdonos fantáziája szab határt. A nappali és a hall szinte egy légtér jelenleg, közel 50 nm, az egész lakást tágas terek jellemzik. A nagyobbik háló az utca felé, a kisebbik szoba az udvar felé néz, a kelet-nyugati tájolásnak köszönhetően mindig süti a nap a lakás valamelyik részét. A konyha külön van, ablakos, kis kamra kapcsolódik hozzá. A lakás dupla komfortos, jó méretű kádas fürdőszobája és külön vendég wc-je van. Az előszobában nagy beépített szekrény található. A lakáshoz tartozik egy saját pincerész. A fűtés házközponti. A ház rendezett, elegáns, liftes, a 1930-as években épült. A közlekedés, infrastruktúra kiváló, mind a két metró vonal pár perc sétára található. Váci utca, Duna part, Fővám téri Vásárcsarnok könnyen elérhető. Ideális belvárosi otthonnak, akár nagyobb családnak is, vagy exkluzív irodának, rendelőnek egyaránt.