10 items including Eladó tégla építésű lakás, Budapest 2. kerület Orló u., 16.99 M Ft, 38 m² II.ker. (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 2. kerület Orló u., 16.99 M Ft, 38 m² II.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

II. kerületben, az Orló utca CSÖKKENTETT FORGALMÚ részén eladó, egy 38nm-s, nappali+étkezős+egy fél szobás, dél-nyugati fekvésű, pár éve műszakilag felújított HANGULATOS, CSENDES lakás! A nyílászárók, és a cirkó pár éve lettek kicserélve. A ház rendezett. Az ingatlanhoz tartozik még egy kocsibeálló, amely bérelhető így tovább emeli az értékét! A pincében található tároló ami elég tágas, 10nm szintén a lakáshoz tartozik!! Infrastruktúrája kiváló. Közelben áll meg a 91-es busz, és a belváros is könnyedén elérhető kocsival kb. 10 perc alatt. Irányár: 16.990.000.Ft JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 11. kerület Kisköre tér, 11.9 M Ft, 33 m² XI.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Kizárólag a Hazai Ingatlan kínálatában! Eladásra kínálunk a XI. kerület legcsendesebb részén egy 33 nm-es, szoba-konyhás, napfényes tégla építésű lakást a Kisköre téren! Az ingatlan egy 2 szintes, 13 lakásos társasház második emeletén található. Az emeletek nem magasak, ezért nem okoz különösebb problémát a II. emeletre lift nélkül feljutni. Belépve a lakásba egy közlekedő fogad minket, amitől jobbra található a teljesen felújított konyha. Innen nyílik a fürdőszoba. A közlekedőben tovább haladva, a tágas szobában találjuk magunkat, ami a lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos. Az ablakok egy zöld, madárcsicsergős udvarra néznek, ahol bármikor megpihenhetünk. A lakáshoz tartozik egy alagsori tároló is. A közös költség jelenleg 9900 Ft, ami tartalmazza a ház biztosítását és a vízdíjat is. Nagyon könnyen megközelíthető, a közlekedése kiváló, 3 perc sétával elérhető a 41-es, 47-es, 18-as villamos. A közelben található egy piac is, valamint egy most épülő általános iskola és gimnázium és helyet kapott. Irányár: 11900000 Ft. Amennyiben felkeltette a lakás az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Akár hétvégén is hívhat! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 2. kerület Guyon köz, 12.9 M Ft, 36 m² II.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Eladó a II. kerületben, a Guyon közben, egy 1 szobás, 36 nm + erkélyes téglalakás! Az ingatlan I. emeleti, napfényes, nagyerkélyes (rálátással a János-hegyre), villanyfűtésű, hőtároló kályhás, főzőfülkés, tehermentes, azonnal költözhető. A ház gázbekötéssel rendelkezik. A társasház rendezett, gyönyörű ősfás udvarral rendelkezik, ahol lehetőség van autóval beállni. A lakáshoz tartozik még egy 5 nm-es tároló is. Irányár: 12.900.000 Hétvégén is hívhat! Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosítunk vevőink számára! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja, amennyiben irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 2. kerület Frankel Leó u., 24.8 M Ft, 101 m² II.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Most rendkívül kedvező áron öné lehet ez a nagypolgári lakás mely igen kedvező feltételek mellett 245ezer/nm-s áron megvásárolható! Az ingatlan elhelyezkedése a II. kerületben, közel a Margit hídhoz, a FRANKEL LEÓ utcában eladó egy 101nm-s, 4 szobás, erkélyes, parkettás, nagy belmagassággal és terekkel rendelkező, CSENDES, POLGÁRI lakás. 3 nagyszoba utcai, a félszoba udvari nézetű. Az ingatlan 6 éve volt teljes körűen felújítva, ezáltal azonnal költözhető, lakható állapotban van. A lakás infrastruktúrája kiváló. Jó közlekedésének köszönhetően könnyedén elérhető a belváros. A közelben lévő Margit sziget és a Komjádi uszoda nyújt kellemes kikapcsolódást! Amennyiben a hirdetésben szereplő látványtervek elnyerték tetszését, kérdéseivel forduljon cégünk lakberendezőihez. Irányár: 24.800.000.Ft Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem jelentkezzen akár hétvégén is hívjon bátran bizalommal! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 12. kerület Városmajor, 24.9 M Ft, 90 m² XII.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Budán a XII. kerületben, most áron alul eladó egy 90nm-es + erkélyes, IV. emeleti lakás. A bejárati ajtón belépve egy loggia fogad minket, ahonnan tovább mehetünk a közlekedőbe. Az ingatlannak kiváló elosztása van, a két nagy szoba és a kisszoba is külön nyílik. Az egyik szobához tartozik egy hatalmas sarokerkély, amely az udvarra néz, ezáltal a szoba nagyon kellemes teret biztosít nekünk. Maga a lakás észak-déli tájolású, ennek köszönhetően egész nap rengeteg fény árad be a nagy ablakokon keresztül. A közlekedőnél van egy hatalmas beépített szekrény. Az ingatlanhoz tartozik még egy pince és egy kertrész is, amit mindenki saját igényei szerint gondozhat. A társasház 1934-ben épült, de nemrégen esett át egy külső felújításon. A melegről cirkofűtés gondoskodik, nyáron a hűvösről pedig a légkondicionáló berendezés. A közös költség jelenleg 15000 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítási, és a vízdíjat is. A környéknek kiváló infrastruktúrájának köszönhetően nagyon könnyen eljuthatunk Budapest bármelyik részére. A közelben található a 61-es villamos és a déli pályaudvar is, ahol a 2-es metróra is felszállhatunk. Irányár: 24,9 M Ft Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is állok rendelkezésére! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!!Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 12. kerület Tornalja u., 22.9 M Ft, 51 m² XII.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Eladó a XII. kerületben, Mártonhegyen, egy 1,5 szobás, 51 nm-es téglalakás! A lakást 2008-ban teljeskörűen, rendkívül igényesen felújították: új cirko, fa nyílászárók, tölgy parketta, konyha, fürdőszoba, vezetékek. Az amerikai konyhás nappali előtt húzódik teljes szélességben az erkély, ami dél-nyugati fekvésű és rendezett belső kertre néz. A nappaliban alumínium elektromos redőny van. A hálószoba 11nm-es, praktikus beépített ruhásszekrénnyel. A WC külön van. Riasztórendszer az egész lakásban, bekötésre kész állapotban Az ingatlan 2. emeleti, tehermentes,azonnal költözhető, csendes, napos-világos, jó állapotú téglaépítésű társasházban, kiváló közlekedéssel. A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját, száraz tároló. Közös költség 7.650 Ft vízzel együtt. Irányár: 22.900.000 Hétvégén is hívhat! Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosítunk vevőink számára! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja, amennyiben irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 13. kerület Fiastyúk u., 11.9 M Ft, 39 m² XIII.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Eladó a XIII. kerület zöldövezeti, parkos részén egy 1,5 szobás, 39 nm-es téglalakás! A lakás harmadik emeleti, napfényes, alacsony a közösköltség és a rezsi, azonnal költözhető, teljeskörűen felújított mind esztétikailag mind gépészetileg. Új víz- és villanyvezetékek, új nyílászárók (ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval, biztonsági bejárati ajtó, lakásban fa ajtók), új radiátorok, új fürdő és wc, a lakás újrapadlózva, fenyő beépített szekrények, beépített gépesített konyha, melyek mind a vételár részét képezik. Az ingatlan rendezett társasházban található, tömegközlekedéssel rendkívül jól megközelíthető. A 13. kerület legdinamikusabban fejlődő, zöldövezeti, parkosított részen fekszik. A közelben bevásárlóközpont (Duna Plaza), Tesco, ABC, ATM, park, iskola, óvoda, bölcsőde, kórház. Irányár: 11.900.000 Hétvégén is hívhat! Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosítunk vevőink számára! JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja, amennyiben irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 13. kerület Pap Károly u., 21.59 M Ft, 72 m² XIII.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Pap Károly utcában, a híres Teve házban eladó egy 72 nmes + erkélyes, 3 szobás, hatalmas erkéllyel rendelkező lakás! Az ingatlan egy 2004-ben épült 8 emeletes társasház 1. szintjén helyezkedik el, de a kiváló szigetelésnek köszönhetően az utcai zaja minimális szinten sem szűrődik be. Belépve a lakásba egy kis előszoba fogad minket. Balra található a rendkívül tágas, utcai nézetű (36nm-es) amerikai konyhás nappali, ahonnan kiléphetünk a közel 8nm-es erkélyre. A két hálószoba a társasházhoz tartozó parkra néz. Az előszobából nyíló közlekedő részen beépített szekrény található, amely szintén a kényelmünket szolgálja. A melegről házközponti fűtés egyedi méréssel gondoskodik. A közös költség jelenleg 14000 Ft. A lépcsőházban kamerás megfigyelőrendszer működik. A környék infrastruktúrája nagyszerű, a közelben, pár perc sétával elérhető a 3-as metró, illetve villamosmegállók is a közelben vannak. Irányár: 21.590.000 Ft Ha felkeltette a lakás az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is állok rendelkezésére! Ingyenes, bankfüggetlen hiteltanácsadást és teljes körű hitelügyintézést biztosítunk vevõink számára! ***Jogi ügyintézés féláron!!*** Az irodánk közreműködésével vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja, amennyiben partner ügyvédi irodánkat bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 13. kerület Vőlegény u., 17.84 M Ft, 53 m² XIII.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Eladásra kínálunk a XIII. kerület kertvárosi részén, a Vőlegény utcában egy igényesen felújított 53 nm-es, 2 szobás téglalakást! Az ingatlan egy 15 lakásos, 3 emeletes társasház első emeletén helyezkedik el. A lakás remek elosztású, belépve az ajtón egy előtér fogad minket, ahonnan jobbra nyílik a nappali, amely rendkívül tágas és egész nap napfényben úszik. Innen tudunk kijutni az erkélyre, amely a maga 6,5 négyzetméterével is a kényelmünket szolgálja. A hálószobában található beépített bútor az ár részét képezi. Az ingatlan 2 éve esett át egy teljes körű felújításon, amely során a nyílászárókat is kicserélték. A lakás vízórával ellátott, a melegről kombi cirkó fűtés gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy saját használatú 8 nm-es zárható tároló a pincerészben. A közös költség jelenleg 8000 Ft. Az ingatlan infrastruktúrája remek, 10 perc sétára van a Duna Plaza, valamint a 3-as metró egyik megállója is. Irányár: 18,9 M Ft. Amennyiben felkeltette a lakás az érdeklődését, hívjon bizalommal. JOGI ÜGYINTÉZÉS FÉLÁRON!!! Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.

Eladó tégla építésű lakás, Budapest 11. kerület Kende u., 13.9 M Ft, 55 m² XI.ker. (09/14/11 16:23:25 UTC)

Eladásra kínálunk a XI. kerület központjában egy 55nm-es, 2 szobás, ablakos-konyhás, földszinti téglalakást a közkedvelt Kende utcában! Az ajtón belépve egy előszoba fogad minket, ahonnan nyílik a fürdőszoba és egy kisebb kamra. Az előszobától jobbra található a konyha, amelyet átalakítás során kisszobává lehet varázsolni. A nappali rendkívül tágas, hatalmas ablakai a szépen rendbe tartott kertre néznek. Innen nyílik a tágas hálószoba. Mindkét szoba 18 nm-rel rendelkezik. A lakásban jelenleg a fűtésről gázhéra gondoskodik, amelynek modernizálásra van lehetőség. A lakás közös költsége 13750 Ft, ami korlátlan vízhasználatot foglal magában. A lakást 2+1 szobássá lehet alakítani. A jelenlegi nappalit amerikai konyhás nappali váltaná, a konyha méretét tekintve pedig kiválóan alkalmas arra, hogy félszobát alakítsunk ki belőle. A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es tároló is. Amennyiben felkeltette a lakás az érdeklődését, hívjon bátran, akár hétvégén is állok rendelkezésére! Irányár: 13.900.000 Ft. Ingyenes hitelügyintézés! ***Jogi ügyintézés fél áron!!!*** Az irodánk közreműködésével, vásárolt ingatlanok ügyvédi díjának felét cégünk átvállalja amennyiben cégünk közvetítette ki a vevő felé az ingatlant és irodánk ügyvédjét bízza meg az adásvételi szerződés elkészítésével.