10 items including XI Fehérvári út 1szoba 36m2 eladó tégla garzon XI (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

XI Fehérvári út 1szoba 36m2 eladó tégla garzon XI (09/07/11 11:36:26 UTC)

XI. kerületben, a Fehérvári úton, a Művelődési ház közelében eladó egy 1 szobás, 36 négyzetméteres, jó állapotú, néhány éve felújított tégla garzon lakás! Észak-Keleti fekvésének köszönhetően kellemes klímájú, világos lakás, nem a Fehérvári út felé néz, így csendes is. A 4 emeletes körfolyosós épület 4. emeletén található, lift nincs, de tervezik a közeljövőben, hogy a lépcsőházba liftet építenek. A tető és a kémények nemrégiben lettek felújítva, jelenleg is zajlik a folyosók statikai és esztétikai felújítása is. A lakóközösség nagyon jó, a ház anyagi helyzete is rendben van. A lakás tehermentes, rövid időn belül költözhető. A beépített konyhabútor, a fekvőgaléria, és a beépített szekrény a szobában 300.000 Forintért megvásárolható (teljesen jó állapotúak, az eredeti ár töredékéért!!!). A kiváló közlekedés és a jó elhelyezkedés miatt kiváló akár egyetemisták számára, vagy befektetésnek is! A közös költség 9800 Ft vízzel, és felújítási alappal, a pincében zárható tároló áll rendelkezésre.

XIII.ker Pannónia u. 2 szoba+hallos lakás eladó XIII (09/07/11 11:36:26 UTC)

Az Újlipótvárosban, a Szent István körúttól pár percre, nyugodt környezetben eladó egy 2 szoba + hallos, 103 nm-es, erkélyes, első emeleti polgári lakás. A szobák a hallból külön bejárattal rendelkeznek, de egy, az eredeti állapotában megőrzött, tökéletesen működő, üvegezett tolóajtóval egybe is nyithatóak. A hall és a szobák parkettásak, az ablakok és az erkély egy parkosított sétálóutcára néznek. A hallban egy korabeli, kivételesen szép állapotú, működő, márványbetétes kandalló található, a falakat szintén eredeti, gyönyörűen megkímélt faburkolat borítja. A hall és a szobák elegáns ajtajaiban csiszolt üvegbetétek vannak. A lakás két toalettel rendelkezik, az egyik különálló, a másik az ablakokkal bevilágított nagyméretű (12 nm) fürdőszobában kapott helyet. Konyhája, a lakáshoz képest kis méretű és felújításra szorul, de ügyes átépítéssel kényelmesre növelhető. A szobák esztétikai felújításra (festés), a fürdő pedig részleges felújításra szorul, de jelen állapotában is használható. A ház rendezett, zárt és biztonságos, belső terei jó állapotban vannak. A közelben több troli, busz közlekedik, illetve a Szent István körúton a 4-es és 6-os villamos. A Margit-sziget 10-15 perc séta. Ez a lakás értő kezekben, viszonylag kis ráfordítással újra régi nagypolgári pompájában tündökölhet. Kényelmes és nívós lakása vagy irodája lehet egy a hagyományos eleganciát értékelő, igényes tulajdonosnak. Irányár: 35.000.000 Ft. Németi Angéla 06309513280

XI Hamzsabégi út 1szoba 32m2 eladó tégla XI (09/07/11 11:36:26 UTC)

XI. kerületben, nagyon jó helyen, a Hamzsabégi úton eladó egy teljes körűen, igényesen felújított, 32 négyzetméteres, 1 szobás lakás, teljes berendezéssel együtt! A lakás ablaka keresztutcára néz, nem a vasúti sínek felé. A 6 emeletes, liftes épület átlagos állapotú, jó lakóközösségű. A pincében tárolási lehetőség. A főzőfülke beépített, praktikus bútorral felszerelt. A tulajdonos a teljes berendezést a lakásban hagyná, mely az árban benne van, esetleg vissza is bérelné a lakást néhány hónapig. A lakás tehermentes! Az egyedi mérésű távfűtésnek köszönhetően a rezsi nem túl magas. A közös költség 6000 Ft. Az ablak korszerű műanyagra lett cserélve, új a radiátor is, a lakás teljes körűen felújított (csiszolt parketta, burkolatok, konyhabútor, vízvezetékek, villanyvezetékek). A környék nagyszerű, közelben az egyetemek, így akár befektetésnek is kiváló!

XI. kerületben, felújított 1,5 szobás lakás eladó! XI. kerület (09/07/11 11:36:26 UTC)

XI kerületben, Baranyai utca vonzáskörzetében eladó 40 m2-es, 1,5 szobás (egybe nyíló, de van lehetőség külön nyílóvá tenni), 2008-ban igényesen felújított, 2. emeleti lakás. A felújítás során a konyhába új konyhabútor került beépítésre, teljes körű nyílászáró csere történt. A tulajdonos igény esetén bútorozottan, gépesítetten adja el a lakást (mikró, hűtő, mosógép) A közös költség: 7.250,-Ft (szemét-, csatornadíj, felújítási alap) Rezsi: egyedi mérőórák alapján, 15.000-20.000,-Ft között alakul. A lakáshoz tartozik egy kb. 6 m2-es tároló. Irányár: 13.400.000,-Ft Lázai Krisztina 06-30-815-2506 ENNEK AZ INGATLANNAK A MEGVÁSÁRLÁSÁNÁL AZ ÜGYVÉDI MUNKADÍJAT (AZ IRODA ÜGYVÉDJÉNEK IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN) AZ IRODA FIZETI.

XI Rátz László utca 2szoba 48m2 eladó panel XI (09/07/11 11:36:26 UTC)

XI. kerületben, Kelenföldön, a Rátz László utcában, csendes, zöld környezetben eladó egy 2 szobás, 48 négyzetméteres, beépített loggiás panellakás. Jelenleg az egyik szoba ketté van osztva egy ablakos itong-tégla fallal. A lakás a jó állapotú, a néhány évvel ezelőtti felújítás során a villanyvezetékek is ki lettek cserélve. A 9 emeletes épület nagyon jó állapotú, most zajlik a külső hőszigetelés, a fűtést korszerűsítették, házközponti kazán biztosítja a meleget. A bejárati ajtókat és a postaládákat is nemrégiben cserélték a lépcsőházakban. A lakáshoz nagy pince tartozik, melyen még egy lakással osztozik. Rövid időn belül költözhető!

Kitünő Ajánlat! kétszobás lakás téglaépületben, alkalmi áron IX. József Attila ltp. (09/07/11 11:36:26 UTC)

ÁRCSÖKKENÉS!!! A IX., József Attila lakótelepen, a Dési Huber u - nak az Ifjúmunkás u-hoz közel eső részén ELADÓ egy 54 nm-es, 4. emeleti, 2 szobás, beépített loggiás, jó állapotú lakás. Metró és boltok a közelben vannak. ÁRA: 8,5 MFt. Hívjon, az ingatlant bármikor mutatom! Hívja fel a hirdetőt! 06-70-866-8677

V. kerületben, felújítandó nagypolgári lakás eladó! V. kerület (09/07/11 11:36:26 UTC)

Belvárosi miliőben, az V. kerületben, igazi nagypolgári, felújítandó lakás eladó. A Vígszínház és a West End vonzáskörzetében, 95 nm-es, első emeleti, 3 szobás, 4,3 m belmagasságú, erkélyes ingatlan, gyönyörű lakássá vagy reprezentatív irodává alakítható. 2 tágas szobája az utcára, a kisebb szoba pedig az udvarra néz. (A szobák körbejárhatóak.) A konyha szeparált, étkezős, a fürdőszoba kádas, mellette található a külön WC. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a jó infrastruktúrát, belvárosi nyüzsgést, eleganciát. Ne hagyja ki, nézze meg most! Ár: 21.000.000,-Ft (az ár fix ár!!) Lázai Krisztina 06-30/815-2506 ENNEK AZ INGATLANNAK A MEGVÁSÁRLÁSÁNÁL AZ ÜGYVÉDI MUNKADÍJAT (AZ IRODA ÜGYVÉDJÉNEK IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN) AZ IRODA FIZETI.

Napfényes, barátságos kis otthon zöldövezetben XI. kerület, Albertfalva (09/07/11 11:36:26 UTC)

KIZÁRÓLAG CSAK NÁLUNK! Napfényes, barátságos kis otthon zöldövezetben, kitűnő közlekedéssel, egyetemistáknak, fiatal pároknak, vagy egyedülállóknak! XI. ker. (Albertfalva) Mezőkövesd utcában, 4 szintes épületben, 38 nm-es összkomfortos, felújított, tégla építésű lakás eladó. Napfényes 1 szobás. földszinti, gázkonvektor fűtéses. Kellemes parkosított környezet, kitűnő közlekedés! A lakáshoz van kültéri parkoló. A téglaépítésű társasházban, a teljes körűen felújított lakás, redőnyös, műanyag ablakokkal, világos szobával, igényes belsőépítészeti részletekkel rendelkezik. Az ingatlan környezetében kitűnő a közlekedés, Savoya Park bevásárlóközpont a közelben. Irányár: 11,5 M Érdeklődni: Purczeld Brigitta 30/815-7776 Ennek az ingatlannak a megvásárlásánál az ügyvédi munkadíjat az iroda ügyvédjének igénybevétele esetén az iroda fizeti.

XI Fegyvernek utca 1+1szoba 48m2 eladó panel XI (09/07/11 11:36:26 UTC)

XI. kerületben, a Fegyvernek utcában eladó egy 1+1 szobás, 48 négyzetméteres panellakás. 10 emeletes, jó lakóközösségű ház 5. emeletén található, beépített erkélyes, légkondicionált. Keleti fekvésű, ennek köszönhetően napfényes, a Fehérvári úttal ellentétes irányba néz, így kifejezetten csendes lakás! Per- és tehermentes! Vízórás, távfűtéses, alacsony közös költséggel, biztonsági ajtózárral felszerelt.

Figyelem! Alkalmi vétel! II.kerület (09/07/11 11:36:26 UTC)

A Guyon közben (Pasarét csendes utcájában) jól karbantartott, masszív házban (nagy telekkel, ápolt kerttel) eladó egy I. emeleti, napfényes, DNy-i fekvésű 36 m2-es lakás, kertre néző terasszal. A lakásban előszoba, kis teakonyha, tusolós fürdőszoba, és egy nagyméretű nappali szoba található. 2008-ban az összes vezetéket rézvezetékre cserélték, a fürdőszobát teljesen felújították. Tágas, világos, napfényes, csendes, barátságos. A kertben egy autó beállására lehetőség van. A lakáshoz 5 m2-es zárható tároló tartozik. Teljes nyugalom és csend, jó lakóközösség jellemzi a társasházat. Közös költsége: 10.800,-- Ft (víz- és csatornadíj, szemétdíj, felújítási ktg. benne foglaltatik). Rezsije igen alacsony. Egyedülállóknak, idősebbeknek, házaspároknak kiváló! Néhány száz méteres körzetben minden megtalálható! Bevásárló központ, közlekedés stb. Kérem, jöjjön, nézze meg! Irányár: 12 900.000,-- Ft Fekete Zsuzsanna +36 30 815-2513