9 items including 64 nm-es két szobás, felújított lakás I. Vár (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

64 nm-es két szobás, felújított lakás I. Vár (09/21/11 08:15:00 UTC)

A Budai Vár csendes, műemléki környezetében álló klasszicista házban 64 nm-es földszinti, luxus szinten felújított lakás kiadó. Ablakai a Tóth Árpád sétányra és az udvarra néznek, két szobája teljesen külön nyíló. A lakás az első lakóját várja. Esetleges bútorozás megegyezés alapján.

Eladó lakások X. kerület (09/21/11 09:51:05 UTC)

Eladnám vagy budapesti családi házra cserélném (akár ráfizetéssel is) 2 db. jelenleg egybenyitott X. kerületi téglaépítésű lakásaimat. Mindkét lakás (64+36 nm) a csöndes, fás udvarra néz, a kisebbik erkélyes, a nagyobbik légkondicionált, a szobák parkettásak. Nagyon kis ráfordítással könnyen visszaalakítható önálló lakásokká is. A társasház homlokzati és tető felújítása pár éve történt meg. Mindkét lakáshoz tartozik 1-1 pincehelyiség is. Ha nem tudja fizetni részleteit, de nem szeretne lemondani a nagy terekről, akkor ez ideális lehetőség lehet az Ön számára. Mivel minden közmű egyedi mérésű és a lakás korszerűsítve lett (szigetelés, cirkófűtés, műanyag nyílászáró), így a rezsi költség is nagyon alacsony. Az irányár: 20.7M Ft.

Eladó Lakás! XIII.ker (09/21/11 08:15:00 UTC)

Megvételre kínálok a XIII.ker Szent László utcában egy 43 nm-es nappali + hálószobás lakást. Az házban új villany- és gázvezetékek, új viacolor padló, új kapu pin kóddal minden lakónak, kifestett lépcsőház és kifestve minden emelet is. A lakásban a fürdőszoba teljes körűen felújítva, minden óra külön (víz, gáz, villany), új villanyvezetékek. A Héra gázos cserépkályha pár éve lett újraépítve, mely által fűtőértéke mint az újé, takarékos, biztonsági szeleppel ellátva. A konyhában marad a mosogatószekrény, polc és gáztűzhely (felül gáz alul villany Fagor), külön spejz melyben marad a polcrendszer. A közös költség 9.460 Ft,amely a szemétszállítást lépcsőház takarítást és a felújítási alapot foglalja magába. A leghidegebb hónapban gázszámla 15.000 Ft (ebben vízmelegítés is benne van-átfolyós Vaillant gázmelegítő), nyáron 2-3.000 Ft A lakóközösség jó, csendes ház, sok lakóval jóban vagyunk, férjem az egyik SZVB tag, közös képviselővel jó a kapcsolat, számlákat férjem ellenőrzi havonta, mindig korrekt az elszámolás. Várom hívását!

Dohány utcában 2 és fél szobás, azonnal költözhető lakást kínálunk Eladásra! VII.kerület (09/21/11 08:15:00 UTC)

VII.kerületben, pár perc sétára az Erzsébet körúttól, a Dohány utcában kínálunk megvételre egy két és fél szobás CSENDES és VILÁGOS azonnal költözhető lakást sétáló utcára néző ablakokkal. A lift nélküli épület felújított, folyamatosan karbantartott, igazán hangulatos. A lakás elosztása remek, tényleges mérete 69nm.saját irodai az:R372338bavi

Istvánmezőn,felújított II.em.gázfűtéses garzon lakás eladó XIV (09/21/11 08:15:00 UTC)

KEDVEZŐ ÁRON eladó XIV.kerület közkedvelt részén, GIZELLA ÚT elején, belvároshoz közel, rendezett, 3 szintes, liftes tégla házban lévő, 2.emeleti, 34nm-es, 1 szobás, felújított, cirkó fűtéses, tágas, napfényes szobával rendelkező, egyedi mérőórás, fiatalos, hangulatos, csendes lakás. KIVÁLÓ környék, infrastruktúra és közlekedés! Irányár 9,5 Mft.

34nm egy szobás, felújított gázfűtéses lakás eladó XIV (09/21/11 08:15:00 UTC)

Zuglóban, Újvilág utcánál, hatlakásos társasház szuterén szintjén, szigetelt, napfényes, 34nm-es, egy szobás, felújított, gázfűtéses lakás 6,99MFt-os irányáron eladó. A szoba 31nm, a fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, a WC-vel egy helyiség. A fűtés konvektorral történik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakás közös költsége alacsony.

Zöldpanorámás 1.5 szobás 2. emeleti lakás Alagliget (09/21/11 09:51:05 UTC)

Dunakeszin, Alagliget lakóparkban, 12 lakásos társasházban, 2. emeleti, 1,5 szobás, D-Nyi fekvésű, erkélyes, 50 nm2-es, világos, alacsony rezsijű, riasztós, jó állapotú öröklakás tulajdonostól eladó. Helyiségek: előszoba:5,5 nm, beépített gardróbszekrény, járólapos fürdőszoba: 6,6 nm, ablakos, járólapos amerikai konyhás nappali: 24 nm, gépesített beépített konyhabútor (villanysütő, gáz-főzőlap, mosogatógép), étkezőpult, járólap/laminált lap hálószoba: 9 nm, laminált lap erkély: 5 nm, járólapos Az ár részét képezik a fent nevezett beépített bútorok, a riasztó, és a kertben található saját gk. beálló. Igény esetén 2 db. A társasház 2007-ben épült, jó lakóközösséggel, közös kerttel– és tárolóval rendelkezik. A lakás fiatalos, barátságos, tisztasági festésen kívül mást nem igényel, kilátása kiváló, tájvédelmi területre néz.

István utcában 52 nm-es lakás eladó VII. (09/21/11 08:15:00 UTC)

Eladó az István utcában rendezett, nyugodt házban egy földszinti, udvari, 52 nm-es lakás. Teljesen csendes, hatalmas ablakai az udvar zöld növényzetére néznek. A lakás másfél egybenyíló szobás, de alakítható. A konyha áthelyezésével pl. amerikai konyhás nappali + 2 háló kialakítható. Ha valaki szereti a galériát, az is építhető, mivel a belmagasság 3, 8 m. Közel az Állatorvosi Egyetem, Városliget, Keletei pu. troli, boltok sokasága...

Városliget, jó levegő , Karnyújtásnyira! Dózsa György útnál, újszerű lakás Eladó! VII.kerület (09/21/11 08:15:00 UTC)

A Városliget közelében, 2 szobás, újszerű lakás - igény szerint - gépkocsibeállóval eladó. Irányár: 18M + 2,5M a beálló.(nem kötelező)saját irodai az:R372570vizia