2 items including A XX. kerület zöldövezeti körzetében, eladó egy 27nm-s, földszinti, tégla építésű lakás. XX.ker. (Eladó lakások - Eladó lakás - Pest megye)

A XX. kerület zöldövezeti körzetében, eladó egy 27nm-s, földszinti, tégla építésű lakás. XX.ker. (09/13/11 18:31:01 UTC)

A XX. kerület zöldövezeti, csendes körzetében a Frangepán utcában, eladó egy 27nm-s, földszinti, szoba-konyhás tégla építésű összkomfortos lakás. A lakáshoz tartozik egy 6nm-s kis kert, 3mn-s mellék épület és egy 4nm-s pince. Az előszoba és a konyha járólapos, a szoba parkettás. Jó állapotú, világos 2.30m belmagasságú, karbantartott sorházi lakás. A meleg vizet villany bojler szolgáltatja, a fűtést gázkonvektor. A jó nyílászáróknak és a szigeteléseknek köszönhetően a rezsi költs kedvezően alacsony. Üzletek, boltok, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda a közelben. A villamos és a buszmegálló szintén a közelben. Parkolási lehetőség a lakóház előtt. Kiválóan alkalmas egy kezdő fiatal pár részére, de 1-2fő részére is, mert nyugodt, kényelmes és főként alacsony rezsi költségű lakás boldog tulajdonosai lehetnek, 5.800.000.-ft., vételáron. Érdeklődni a megadott 0630-223-6206, telefonszámon lehet.

X. kerületben, a Rottenbiller park közelében, eladó egy 53nm-s, lakás. X.ker. (09/13/11 18:30:48 UTC)

X. kerületben, a Rottenbiller park közelében, eladó egy téglaépítésű 53nm-s, 2 külön nyíló szobás, erkélyes, II. emeleti napfényes, felújított lakás. A lakás jó elosztású, az előszobából nyílik mindkét szoba, a konyha, a fürdőszoba és külön a WC. A helyiségek járólaposak az egyik szoba parkettázott, a falak festettek és tapétázottak. A 8 szintes lakóház házközponti fűtésű egyedi méréssel, aminek köszönhetően kedvezően alacsony a rezsiköltség. Különböző üzletek, boltok, bevásárlóközpont, iskolák, óvoda, játszótér, park a közelben. A közlekedés kitűnő, a villamos és a busz megállók 5 percre, a központ és az Örs Vezér tér, szintén kb.5 perc az épület bejáratától. Az ingatlan a helyi adottságainak és a lakás kiváló állapotának köszönhetően, egy család kényelmes otthonának és egyben a jövőbeni befektetésének a lehetőségét kínálja az új tulajdonos részére, 9.100.000.-ft., irányáron. Érdeklődni a megadott 0630-223-6206 telefonszámon lehet, e-mail; X. kerületben, a Rottenbiller park közelében, eladó egy téglaépítésű 53nm-s, 2 külön nyíló szobás, erkélyes, II. emeleti napfényes, felújított lakás. A lakás jó elosztású, az előszobából nyílik mindkét szoba, a konyha, a fürdőszoba és külön a WC. A helyiségek járólaposak az egyik szoba parkettázott, a falak festettek és tapétázottak. A 8 szintes lakóház házközponti fűtésű egyedi méréssel, aminek köszönhetően kedvezően alacsony a rezsiköltség. Különböző üzletek, boltok, bevásárlóközpont, iskolák, óvoda, játszótér, park a közelben. A közlekedés kitűnő, a villamos és a busz megállók 5 percre, a központ és az Örs Vezér tér, szintén kb.5 perc az épület bejáratától. Az ingatlan a helyi adottságainak és a lakás kiváló állapotának köszönhetően, egy család kényelmes otthonának és egyben a jövőbeni befektetésének a lehetőségét kínálja az új tulajdonos részére, 9.100.000.-ft., irányáron. Érdeklődni a megadott 0630-223-6206 telefonszámon lehet, e-mail; ingatlanok.m@gmail.com